top of page

TETRIS KUHINJA

Dobrodošli u kuhinju koja odiše jedinstvenošću i funkcionalnošću. Naša neobična kuhinja, osmišljena od toplih tonova drveta i elegantnih bež nijansi, donosi novu dimenziju prostoru za pripremu hrane. Inspirisan geometrijom tetrisa, ovaj dizajn oživljava prostor sa dinamičnim rasporedom elemenata. Umjesto klasičnog jednorednog ili dvorednog dizajna, ova kuhinja izlazi iz okvira sa svojim smjelim rasporedom. Svaki element se savršeno uklapa u skladnu cjelinu, stvarajući prostor koji je istovremeno funkcionalan i estetski privlačan. Osim što je vizuelno atraktivna, ova kuhinja je i izuzetno praktična. Prostor je maksimalno iskorišten, sa dovoljno mjesta za skladištenje i pripremu hrane bez žrtvovanja stila. Zaplovite novim vodama dizajna sa našom neobičnom kuhinjom koja predstavlja spoj modernog stila, topline drveta i funkcionalnosti.

ART STUDIO APARTMAN

U našem projektu studio apartmana udobnost, stil i praktičnost stapaju se u savršenu cjelinu. Na ulasku u ovaj moderno dizajniran prostor, odmah ćete primjetiti fenomenalnu praktičnu kuhinju u drveno-bež nijansama, koja odiše elegancijom i funkcionalnošću. U ovom prostoru akcenat smo dali šanku koji je idealan za brze obroke ili opušteno druženje. Dnevni dio apartmana je pažljivo iskorišćen kao multifunkcionalan prostor koji služi kao dnevna soba i radni kutak, koji vrlo lako se transformiše u spavaću zonu po potrebi. Prostor je osmišljen tako da zadovolji sve vaše potrebe, bilo da se odmarate, radite ili zabavljate. Radni sto i plakar nude dovoljno prostora za organizaciju stvari. Pažljivo smo odabrali boje kako bismo postigli vizuelno prostraniji ambijent. Uz dominantan drveni svijetli dekor i obilje bijele boje, koja čini osnovu prostora, smatrali smo važnim dodati i smjelije tonove poput plave i žute. Ovi tonovi su pažljivo integrisani kroz detalje, pružajući osvježavajući i dinamičan kontrast. Ovaj studio apartman je pravo malo utočište koje nudi sve što vam je potrebno za udoban i moderan život. Sa savršenim spojem funkcionalnosti i estetike, ovo je mjesto gdje je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi vaš boravak bio ugodan i inspirativan.

OPEN SPACE - KUĆA

U ovom izuzetnom projektu dizajna enterijera, naglasak je stavljen na otvoren prostor koji obezbjeđuje fluidnu interakciju između različitih zona u kući. Centralni dio je dnevni prostor, koji je koncipiran kao open space prostor, integrišući dnevnu sobu i trpezariju u jedinstvenu cjelinu na koju se nadovezuje kuhinja koja je ipak malo odvojena od ove cjeline, ali se nalazi u open space prostoru. Dominantni element ovog prostora je moderna bijela garnitura, koja pruža osjećaj prostranosti i svjetlosti, dok dodatnu notu udobnosti i elegancije donosi moderna fotelja koja pažljivo ispunjava prostor. Kao centralna tačka prostora ističe se kameni kamin, koji svojim rustičnim šarmom dodaje karakter i toplinu cjelokupnom ambijentu. Osim svoje funkcije kamin pruža estetski užitak i namjenski je dizajniran kako bi povezao dnevni dio sa trpezarijom, stvarajući prijatan i funkcionalan prostor za porodična okupljanja i druženje. Centralni element trpezarije je masivan sto sa crnom pločom i neobičnim postoljem od metala sa zlatnim premazom, koji pruža sofisticiranu notu luksuza. Ova izvanredna kombinacija savršeno se uklapa sa crnim drvenim stolicama, čineći prostor elegantnim i toplijim. U trpezariji projektovali smo jedinstvenu kompoziciju koja se sastoji od vine box-a i prostora za biblioteku, uz dodatak klavira, što upotpunjuje cjelokupan ambijent pružajući prostor za opuštanje i uživanje. Klavir dodatno obogaćuje prostor svojom ljepotom, stvara harmoniju između estetike i umjetnosti. Integracija radnog prostora u djelu gdje se trpezarija susreće sa kuhinjom dodaje praktičan aspekt ovom prostoru, omogućavajući stanarima da uživaju u obrocima dok istovremeno obavljaju svoje poslovne aktivnosti. Ova multifunkcionalna trpezarija je srce doma, mjesto gdje se okuplja porodica i prijatelji u atmosferi udobnosti, elegancije i inspiracije. Ovaj moderan koncept dizajna enterijera kuće pažljivo je osmišljen kako bi se postigla harmonija između estetike, udobnosti i funkcionalnosti.

DJEČIJA SOBA 

Dječija soba odiše multifunkcionalnošću i prilagodljivošću, stvarajući prostor koji raste zajedno sa djetetom i pruža mu mjesto za igru, učenje i odmor. Glavni element sobe je krevet koji se lako transformiše u prostor za igranje ili dodatni krevet na sprat, pružajući fleksibilnost i praktičnost u svakodnevnom životu. Posebna pažnja posvećena je dizajnu stola koji je osmišljen tako da se prilagođava uzrastu djeteta. Ovaj detalj omogućava djetetu da koristi sto na različite načine kako raste i razvija se, pružajući mu prostor za kreativnost i učenje u skladu sa njegovim potrebama i interesovanjima. Bitan aspekt dizajna ove sobe je posebno predviđeno mjesto za igru, učenje i spavanje, što omogućava djetetu da iskoristi prostor na najbolji mogući način. Svi detalji u sobi su pažljivo osmišljeni kako bi se omogućilo djetetu da se igra na različite načine, uzimajući u obzir sve mogućnosti koje prostor pruža. Ova dječija soba je ne samo funkcionalna, već i inspirativna, pružajući djetetu prostor u kojem se osjeća slobodno da istražuje, uči i raste uz bezbrojne mogućnosti za igru i zabavu.