top of page
2.1
1_7 - Photo
1_6 - Photo
3
1_1 - Photo
1_5 - Photo
1_3 - Photo
6_9 - Photo
11
3
2_4 - Photo
1_2 - Photo (1)
444444
1_4 - Photo-01
pozadina

THE STORY

Danica Design

Danica Design Studio je rezultat strasti prema oblikovanju prostora i stvaranju ambijenata koji besprijekorno odražavaju karakter i potrebe svojih vlasnika. Studio je nastao iz želje za transformacijom prostora koji objedinjuje funkcionalnost, estetiku i udobnost.

Svoj put započeli smo s jasnom vizijom pružiti personalizovana rješenja za svaki prostor, bez obzira na njegovu veličinu ili oblik. Svaki projekat za nas je prilika za izražavanje kreativnosti i inovacije.

Naša stručnost leži u temeljnom planiranju i pažljivom vođenju procesa, gdje svaki detalj ima svoje mjesto. Kroz saradnju s našim klijentima, nastojimo razumjeti njihove želje i potrebe kako bismo stvorili prostor koji savršeno odražava njihovu ličnost i stil života. Uz našu stručnost u dizajnu enterijera i projektovanja, nudimo širok spektar usluga koje obuhvataju sve - od savjetovanja i planiranja, do gotovog projekta sa svim detaljima za što lakše izvođenje. Svaki prostor koji uređujemo postaje priča za sebe, obogaćena detaljima i individualnošću. Vaša vizija postaje naš prioritet, a konačni rezultat je prostor u kojem se osjećate kao kod kuće. Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

FOUNDER & CEO

mr Danica Bojanić dipl.ing. arh

Poslije uspješno završene gimnazije u Kotoru, nastavlja svoje akademsko putovanje upisom na Fakultet za Politehniku na Univerzitetu Donja Gorica.

Diplomirala je 2016. godine, a potom 2018. godine, stekla je zvanje magistra arhitekture.

Kroz rad u prestižnim arhitektonskim studijima u Podgorici, neprestano je nadograđivala svoje znanje i vještine, gradeći čvrste temelje za svoju karijeru.

Godine 2022, odlučila je krenuti u sopstvenu avanturu osnivanjem svog online studija Danica Design.

Njena strast prema arhitekturi, kreativnost i posvećenost klijentima sada se manifestuju kroz svaki projekat. Njen rad predstavlja spoj estetike, funkcionalnosti i personalizacije, stvarajući prostor koji odiše elegancijom i stilom.

danica bojanic web site signature
20221026_001616.jpg
bottom of page